Suveniri, darovi sve na jednom mjestu

Košarica

Socijalna zadruga NEOS

Kako bi pomogli našim korisnicima u rješavanju egzistencijalnih životnih pitanja i dali odgovor na veliku nezaposlenost rehabilitiranih ovisnika koji se često u životu susreću sa brojnim predrasudama te između ostalog smanjili stupanj recidivizma u ovisnost, udruga„Ne-ovisnost“ 2009. godine pokreće socijalno poduzetništvo i osniva SOCIJALNU ZADRUGU „NEOS“.

Zadruga je nastavila provoditi aktivnosti koje su pokrenute u sklopu udruge za borbu protiv ovisnosti „Ne-ovisnost. Navedene aktivnosti su postigle određeni kontinuitet te se ukazala potreba za ozbiljnijim pristupom istima. Sve aktivnosti su proizašle iz potrebe za zapošljavanjem rehabilitiranih ovisnika.

Budući da je u tržišnoj utakmici te u poslovnoj konkurenciji jedina referenca pouzdanost i kvaliteta usluga koje pruža, djelovanje zadruge „NEOS“ je između ostalog i doprinijelo rušenju stereotipa o ovisnicima, kao isključivo destruktivnim ljudima te predrasuda društva prema njima.

Misija osnivača zadruge je uključivanje bivših ovisnika u normalne radne i životne procese te uspješna resocijalizacija istih,a kroz razvoj socijalnog poduzetništva/zadrugarstva.

Aktivnosti

  1. proizvodnja i postavljanje betonske galanterije
  2. stolarija
  3. održavanje zelenih površina i kanala
  4. lasersko graviranje i rezanje tj. izrada poslovnih poklona, suvenira, darova i različitih komunikacijskih oznaka
  5. digitalni tisak
  6. usluge prijevoza ljudi i robe
  7. usluge seljenja.
Proizvodnja 90%
Stolarija 80%
Graviranje 95%
Digitalni tisak 70%

ADRESA RADIONICE

Strossmayerova 248
31000 Osijek

EMAIL

zadruga.neos@gmail.com

KONTAKT TELEFON

Tel./fax. +385 31 271 471
Mob. +385 99 44 68 200

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – Petak: 08:00 – 15:00
Subota: 09:00 – 13:00
Nedjelja: Odmaramo