Suveniri, darovi sve na jednom mjestu

Košarica

NEOS Socijalna zadruga za usluge i proizvodnju

Kako bi pomogli našim korisnicima u rješavanju egzistencijalnih životnih pitanja i dali odgovor na veliku nezaposlenost rehabilitiranih ovisnika koji se često u životu susreću sa brojnim predrasudama te između ostalog smanjili stupanj recidivizma u ovisnost, udruga„Ne-ovisnost“ 2009. godine pokreće socijalno poduzetništvo i osniva SOCIJALNU ZADRUGU „NEOS“. Zadruga je nastavila provoditi aktivnosti koje su pokrenute u sklopu udruge za borbu protiv ovisnosti „Ne-ovisnost. Navedene aktivnosti su postigle određeni kontinuitet te se ukazala potreba za ozbiljnijim pristupom istima. Sve aktivnosti su proizašle iz potrebe za zapošljavanjem rehabilitiranih ovisnika.

  Kontakt informacije

  Budući da je u tržišnoj utakmici te u poslovnoj konkurenciji jedina referenca pouzdanost i kvaliteta usluga koje pruža, djelovanje zadruge „NEOS“ je između ostalog i doprinijelo rušenju stereotipa o ovisnicima, kao isključivo destruktivnim ljudima te predrasuda društva prema njima.

  Misija osnivača zadruge je uključivanje bivših ovisnika u normalne radne i životne procese te uspješna resocijalizacija istih,a kroz razvoj socijalnog poduzetništva/zadrugarstva.

  ADRESA RADIONICE

  Strossmayerova 248
  31000 Osijek

  EMAIL

  zadruga.neos@gmail.com

  KONTAKT TELEFON

  Tel./fax. +385 31 271 471
  Mob. +385 99 44 68 200 

  RADNO VRIJEME

  Ponedjeljak – Petak: 07:00 – 15:00
  Subota: 09:00 – 12:00
  Nedjelja: Odmaramo